De eerste bijeenkomst van het imkercafé staat gepland op 24 februari, zie https://imkersweert.nl/agenda/

In dit bericht geven we graag wat meer informatie over het imkercafé.

Informatie en kennis uitwisselen tussen imkers is van groot belang, zowel voor de beginnende als al wat meer gevorderde imker. Daarbij is het ook gezellig en leuk om met anderen die net zo graag met bijen bezig zijn in gesprek te gaan. Dat is precies de opzet van het imkercafé, ongedwongen samen praten over onze gezamenlijke hobby.

Elke laatste donderdag van de maand organiseert St. Ambrosius een imkercafé. De avonden zullen soms in een bepaald thema staan die passen bij de tijd van het jaar, en soms zullen we proberen een gastspreker uit te nodigen. Dit zal van te voren aangekondigd worden.

Op 24 februari gaat het eerste imkercafé van start, om 19:30 bij het Natuur en Milieu Centrum de IJzeren Man. Aanmelden is voor deze avond niet nodig, ook zijn er geen kosten aan verbonden. Voor deze bijeenkomst is er dit keer geen speciaal thema of onderwerp.

We hopen op een gezellige bijeenkomst waar we veel leden mogen begroeten,

het bestuur

St. Ambrosius